Beluzsárné Belicza Andrea, a főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az asszonyra az egyik hozzátartozója talált rá. Az ügyben emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indult büntetőeljárás.

A főkapitányság kedd délelőtt a honlapján azt közölte: a bűncselekmény elkövetésével összegfüggésben a nyomozóhatóság elrendelte Veress Lajos pilisszentiváni lakos, valamint az általa használt személyautó körözését. 

A közlemény szerint a nyomozás és az adatgyűjtés eddigi eredményeként megállapították, hogy a férfi a bűncselekmény elkövetését megelőző órákban a helyszínen tartózkodott, kihallgatása szükségessé vált. Felkutatása eddig nem vezetett eredményre - írták. 

A rendőrség azt kéri, hogy aki a férfi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a megyei főkapitányságon vagy a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a "Telefontanú" ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöldszámán, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

MTI